Yoga Docenten Opleiding 'Nieuwe Tijds Yoga'
It is our time on this planet    

Gastenboek

Roxanne Habets
26-07-22 10:57:55
Ook ik startte in september 2021 aan de opleiding bij Manon.
De opleiding wordt in een veilige, liefdevolle omgeving geboden.

In deze opleiding leer je belangrijke levenslessen die je in het reguliere onderwijs niet leert. Voorbeelden hiervan zijn zelfliefde, lichaamsbewustwording, goed ademen, je zenuwstelsel tot rust brengen en luisteren naar je intuïtie.
Praktijk en theorie wisselt zich prettig af en de lesdag vliegt om.

Dankzij de opleiding ging ik uit mijn comfort-zone en voel ik hoe dit groei met zich meebrengt.

Ondanks mijn drukke leven kijk ik elke keer weer uit naar de opleiding dag, die ik meer zie als een 'self-care' dag.

Ook ik kan niet wachten totdat leerjaar 2 begint!
Patricia Geraats-Hendricks
21-07-22 19:15:45

In september vorig jaar mocht ik starten aan de opleiding bij Manon Mommers, Yoga Docenten Opleiding 'Nieuwe Tijds Yoga’

Zoals Manon de opleiding omschrijft;
Deze opleiding is geschikt voor (hoog-)gevoelige mensen en leidt op tot yogadocent, maar brengt tevens persoonlijke ontwikkeling en spiritueel ontwaken. Het is dus veel meer dan een Yoga opleiding en het geleerde kan bijvoorbeeld toegepast worden binnen een ander huidig beroep dan yogadocent.
De wereld snakt naar bewustwording!

En wat heb ik veel mogen leren! Inzichten en vele eye-openers, prachtige en intense lesdagen. Vele tips, boeken en diepgaande gesprekken, lessen, nieuwe houdingen en een andere kijk op de ademhaling.
Ademen! Ademen en zo meer ruimte, vrijheid en innerlijke vrede mogen ervaren. En ik mocht ontdekken wat ik mag 'doorgeven' op mijn eigen manier.
En het mooie is dat ik het meteen kon toepassen in mijn lessen.
Een jaar van groei en dankbaarheid.

En dit is nog maar het eerste jaar. Dankbaar kijk ik terug op deze mooie ontwikkeling.
Namasté 🙏🏻
Esther Steins
11-07-22 09:18:33
Ik ben in september 2021 gestart met de yogadocentenopleiding om nog meer uit mijn yogalessen die ik al enkele jaren bij Manon volgde, te kunnen halen.
De vakkundige doceerstijl van Manon en de gastdocenten zorgen ervoor dat ik
afgelopen jaar al veel kennis rondom yoga (filosofie), anatomie en spiritualiteit heb opgedaan.
Ik ervaar de opleiding vooral als een verrijking voor mezelf; beter naar binnen te kunnen (én durven) kijken, hierdoor nog beter te ontdekken wie ik ben en meer te vertrouwen in mezelf.
Ik zou de opleiding aan iedereen aanraden die goed yoga wil leren (doceren), maar ook zijn/haar leven op een positieve manier wil leiden en zichzelf beter wil leren kennen.
Julie Houben
10-07-22 18:47:27
Vorig jaar werd mij aangeraden eens op de website van Manon te kijken. Wat ben ik blij dat ik op deze opleiding terecht ben gekomen. In eerste instantie vooral voor mezelf en mijn eigen proces en rust. De opleiding is ontzettend veelzijdig: van uitleg over het zenuwstelsel, tot numerologie, maar vooral heel veel zelf ervaren wat een bepaalde houding, handgreep of ademhaling met je doet. Nu ik het eerste jaar van de opleiding erop heb zitten merk ik wat mij dit privé heeft gebracht, maar merk ik ook steeds meer dat ik dit ook in mijn werk kan inzetten. Dankbaar voor de fijne lesdagen en op naar het tweede jaar 🤗
Sandra Theunissen
10-07-22 10:11:10
Eerst kwam ik alleen lesgeven in deze opleiding, maar ik werd al gauw nieuwsgierig naar méér. Dit is geen gewone yoga-opleiding, maar een ticket terug naar jezelf! Oké, je komt op sommige momenten jezelf tegen, maar dat levert zo enorm veel op! Sinds de start van de opleiding lukt het me veel beter om dicht bij mezelf te blijven. Ik maak andere keuzes, ben liefdevoller voor mezelf, en dat zorgt voor meer uithoudingsvermogen en energie. En dat al na 1 jaar opleiding! Dankjewel lieve Manon, ik kijk alweer uit naar het tweede jaar. 😘


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info