Yoga Docenten Opleiding             'Nieuwe Tijds Yoga' 
'Let's explore the heights and depths of the inner spontaneity'    

Onze docenten


Manon Mommers

Manon Mommers

Hoofdtrainer yogadocenten

Manon Mommers (1966) beheert sinds 1997 de eerste yogaschool in Limburg, oorspronkelijk opgericht door haar leraar Louis Danset. Volgens hem was toewijding het grootste goed; toen Louis Danset ongeneeslijk ziek werd, verklaarde hij Manon, zijn meest toegewijde leerling, tot vanzelfsprekende opvolgster van zijn yogaschool. Manon Mommers, dwarsfluitiste van beroep, studeerde Yoga en meditatie in India, België, Duitsland en Nederland, Adem- & Ontspanningstherapie Methode van Dixhoorn bij dr. Jan van Dixhoorn te Amersfoort (www.methodevandixhoorn.com), Trager Approach (bij Piermario Clara, Roger Tolle, Jessie Kuijpers), Holistic Pulsing (bij Margot van Rossum) en verdiepte zich in kruidengeneeskunde, antroposofie, geomantie, theologie, aura-readen, mediumschap, dromenleer, etc.. Zij is auteur van het boek ‘Gezond Ademen voor Musici- lessen in jezelf afstemmen voor musici en andere (hoog) sensitieve mensen’. Het artikel ‘Optreden of Uittreden’ van haar, is te lezen via www.methodevandixhoorn.com (bibliotheek). Manon is initiatiefneemster en hoofddocente van deze opleiding. Dit is ontstaan vanuit haar affiniteit met hoog gevoelige mensen. Haar motto: “Discipline is belangrijk, maar alleen in overeenstemming en met respect voor de eigen Natuur.”

www.manonmommers.nl

Gerrit Jansen

Gerrit Jansen

Numeroloog

Gerrit Jansen (1951) heeft sinds 1995 een praktijk als numeroloog. Daarvoor was hij actief bij een uitgeverij en voelde in 1985, dat hij zijn leven anders wilde. Inzicht zonder handeling brengt geen verandering. Dus Gerrit is in actie gekomen en heeft uiteindelijk van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Op basis van de getallenleer geeft hij consulten, lezingen en workshops door het hele land. Door op 'Gerrit Jansen Numeroloog' aan te vinken krijgt u meer informatie over hem. De numeroloog geeft via geboortedatum en volledige geboortenamen en achternaam inzicht in wat de levensmissie is. De kwaliteiten en valkuilen kunnen worden berekend en geduid. Ook kun je de huidige jaartelling vaststellen en verbindingen beter begrijpen tussen jou en de ander. Via o.a. klinkers van je geboortenamen kun je jouw ware zelf vaststellen; je wordt liefdevol op je nummer gezet, maar laat je nooit wegcijferen.

Franz Vis

Franz Vis

Dromendeskundige

Franz Vis studeerde scheikunde en werd ondernemer. Na verkoop van zijn bedrijven volgde hij cursussen kinesiologie, begon aan osteopathie, volgde een cursus hypnotherapie. Raakte gefascineerd door dromen, waarbij vooral het onderzoek van Carl Gustav Jung naar de psyche van de mens en wat dromen te zeggen hebben, hem bleef boeien. Om meer over dromen en hun betekenis te weten te komen, pakte hij de studie dieptepsychologie op in Nijmegen en werd docent op de academie voor dieptepsychologie. Hij begeleidt al vele jaren mensen met levensvragen, waarbij dromen vaak het kompas zijn.

Celine Wetzels

Celine Wetzels

Docente Yoga, Founder of Vedic Essence

'The meaning of life, is a life of meaning', is de lijfspreuk van Celine Wetzels, wie in elke interactie, handeling en studie op zoek is naar diepgang die de ons dichter bij de kern van ons bestaan brengt. Levensvragen als 'wat is het doel in ons leven?', 'waarom zijn we in deze staat van zijn?' en 'wat is het pad naar dat desbetreffende doel?', intrigeerden haar immer tijdens haar carrière als moderne danser in Nederland en Zwitserland. De zoektocht naar antwoorden op deze vragen vond zijn culminatie in het bestuderen van de authentieke Vedische geschriften in India, waar de wetenschap van zelf-realisatie op een magnifieke wijze uiteen wordt gezet middels het pad van Yoga. De 5000-jaar oude literaire werken, rechtstreeks vertaald uit het Sanskriet, onthulden aan haar hun prachtige tijdloze en oneindige kennis, verhalen en levenswijsheden met een enorme grootsheid, diepte en een glanzend randje van mysterie. Voorbeelden van deze boeken zijn de ischa upanishads', de 'Srimad Bhagavatam', de 'Bhagavad Gita', de 'Nectar of Instruction', de 'Yoga Sutra's' etc. Toen Celine terug keerde na haar studietijd in India, was er vurige passie, frisse energie en enthousiasme aanwezig om een deel van deze kennis door te kunnen geven in het Westen. Dit leidde vervolgens tot het opzetten van haar eigen bedrijf 'Vedic Essence', waarin ze de Vedische en Yogische filosofie verspreidt onder leergierige studenten in Europa.

https://celinewetzels.wixsite.com/vedice

Bart Urlings

Bart Urlings

Docent neuro-fysiologie

Ik ben Bart Urlings (geb. 1971), eigenaar van Osteo Stein, geboren en getogen in Oud-Stein. Na mijn atheneum opleiding, aan de S.G. Groenewald in Stein heb ik mijn dienstplicht vervuld. Vervolgens ben ik begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Heerlen (momenteel Hogeschool Zuyd), waar ik in 1999 ben afgestudeerd. Binnen de fysiotherapie heb ik op verschillende plekken gewerkt, onder andere in Ubach over Worms, Sittard, Geleen, Heerlen, Hornerheide (CIRO+) en Valkenburg. Tijdens mijn werk als fysio is mijn interesse gewekt voor osteopathie en ben ik begonnen aan de 6-jarige studie tot osteopaat aan de FICO in Antwerpen. Na verdediging van mijn eindwerk (The effect on treatment of vagal nerve on COPD patients with hypersecretion), mag ik de titel D.O.-MRO voeren en sta ik ingeschreven in het NRO (Nederlands Register Osteopathie). Verder werk ik, sinds 2015, parttime bij Team DSM-Firmenich (voormalig Team Sunweb) als osteopaat en ben ik inmiddels gespecialiseerd in het behandelen van wielrenners en (top)sporters. Opleidingen: 2 jarige opleiding Baby-en kinderosteopathie bij Panta Rhei in Rijen en osteopathie bij baby’s en kinderen volgens methode Frank de Bakker bij Centrum voor Osteopathie in Antwerpen Sinds 2001 woon ik in Maasmechelen (B) en mijn hobby’s zijn wielrennen en motorrijden.

www.osteostein.nl


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info